Ahmeti: Qoftë i përjetshëm kujtimi për Fadilin dhe të gjithë dëshmorët e kombit

Brigada 113 në krye me Komandant “Tigrin” Fadil Nimanin rezistoi me të gjitha forcat që kishte në dispozicion dhe gjatë kësaj beteje të përgjakshme heroikisht ra dëshmor komandant ”Tigri”, Fadil Nimani.

129

“Më 18 maj 2001 Brigada 113 vijoi betejën në zonën në mes fshatit Llojan dhe Vaksincë me luftime të ashpra, ndërsa sulmi vazhdoi më 25 maj në Vaksincë e Llojan në betejën 24 orëshe pa ndërprerje.

Brigada 113 në krye me Komandant “Tigrin” Fadil Nimanin rezistoi me të gjitha forcat që kishte në dispozicion dhe gjatë kësaj beteje të përgjakshme heroikisht ra dëshmor komandant ”Tigri”, Fadil Nimani.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për Fadilin dhe të gjithë dëshmorët e kombit.

Lavdi” – shprehet Ahmeti

Statusi i Ali Ahmetit
Advertisement