Aks.ident i rëndë, makina me dy gratë përfundon në kanal

Shkak për këtë aks.ident dyshohet se është parakalimi i gabuar i një tjetër mjeti që ka detyruar drejtuesit e mjetit të aks.identuar të përfundojë në kanal.

83

Një tjetër aks.ident është shënuar këtë pasdite në rrugët e Shqipërisë.

Makina ku udhëtonin dy gra ka dalë jashtë rrugës dhe si pasojë kanë mbetur të plag.osura dy gra të cilat më pas janë dërguar në spitalin e Fierit për të marrë ndihmën e parë mjekësore.

Shkak për këtë aks.ident dyshohet se është parakalimi i gabuar i një tjetër mjeti që ka detyruar drejtuesit e mjetit të aks.identuar të përfundojë në kanal.

Nuk ka ende informacion për gjendjen e dy grave, ndërkohë ky është aks.identi i tretë që shënohet gjatë ditës.

Advertisement