Aktori i madh, Muzafer Etemi është zgjedhur kryetar i degës së Aleancës për Shqiptarët në Tetovë.

Etemi është zgjedhur nga votuesit i degës, me votim të fshehtë, por zgjedhjen e tij e konfirmojnë nga partia.

Ndërkaq, ka qenë edhe vetë ai që ka pranuar urimet në profilin e tij në “Facebook”.

Paraprakisht, kryetar i kësaj dege ishte Altrim Mamut Shumi, por ai u largua nga dega dhe kaloi në partinë Lëvizja BESA. Si Etemi edhe Mamuti ishte aktor me profesion.