Zëvendësministri në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Ambientit, Avni Zogiani duke e komentuar një deklaratë të Milaim Zekës thotë se din që është i pafytyrë.

Ish-deputeti i Kosovës dhe kryetari i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka në fjalorin e tij banal tashmë të njohur edhe për publikun, kinse duke u lavdëruar për mençurinë dhe trimërinë e tij, thotë se është i “pafytyrë publik”.

E për këtë ka reaguar Zogiani duke thënë se e dimë të gjithë këtë, por ai i ka bë një pyetje publike Zekës se ku i mori 6 banesa?

“”Unë jam i pafytyrë publik”, thotë Milaim Zeka. Këtë e dijmë, por atë që se dijmë është kah i bane 6 banesa!”, pyet Zogiani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here