Amdi Bayram në stilin “Coca Cola” po kandidon për kryetar konsensual të shtetit

Në Kryesinë Qendrore të Lidhjes të Romëve, u mor vendimi që të kandidojnë presidentin e tyre, Amdi Bajram.

140

Shumë kandidatë do të provojnë fatin e tyre në zgjedhjeve presidenciale. Këtë fat do ta provoj dhe të kandidojë edhe Amdi Bajram, vendimi është marrë dje në Kryesinë Qendrore të Lidhjes të Romëve. Partia ka vendosur që të hy në garën presidenciale.

Në Kryesinë Qendrore të Lidhjes të Romëve, u mor vendimi që të kandidojnë presidentin e tyre, Amdi Bajram.

– Po kandidoj për të fituar, por se a do fitoj do të varet nga qytetarët. Unë mund të them vetëm se cola colën e konsumojnë gjithë qytetarët – tha Bajram ,, Focus “.

“Në mbledhjen e sotme të komitetit qendror të Lidhjes të Romëve për kandidat të vetëm për president të Maqedonisë të kandidohet  kryetari i partisë dhe anëtar aktual i Parlamentit të Maqedonisë z Bajramit”, thuhet në njoftimin për Kryesinë Qendrore të Lidhjes të Romëve që e bëri anëtari i tyre Facebook, Adnan Memedi .
Advertisement