Automobilat më interesantë të panairi më të madh të teknologjisë

Panairi më i madh i teknologjisë mbahet çdo vit në Las Vegas të SHBA-ve. Këtë vit u organizua nga data 8, deri në 11 Janar.

206

Aty paraqiten pajisje nga më të ndryshmet, dhe automjetet sigurisht që janë nga më interesantet.

Në edicionin e këtij viti nuk kanë munguar marka të fuqishme si Mercedes-Benz, Audi dhe BMW, por edhe marka të reja nga Kina e nga vende të tjera.

Dhe nuk pati vetëm makina, por edhe motoçikleta, jahte, helikopterë e dronë.  Më poshtë keni më interesantet, galeri e fotove më të bukura nga panairi.

Advertisement