Bebi Chanco, një vjeçarja me flokët e mrekullueshme (Foto)

Ajo është një yll në ngjitje dhe këtë e tregon shtimi i ndjekësve në Instagram si dhe rritja e interesit të kompanive të rëndësishëm për ta pasur si modelen e tyre.

160

Bebi Chanco, e cila ka lindur me flokë të mrekullueshme, tashmë do të jetë modele për markën e njohur të shampos “Pantene”.

Vogëlushja ka lindur me ato flokë dhe fakti që po bëhet çdo ditë edhe më e famshme, i ka nxitur prindërit e saj që të tregojnë edhe më shumë kujdes për flokët e saj.

1-vjeçarja ka më shumë flokë se një pjesë e mirë e njerëzve të rritur.

Advertisement