Befason komisioni rregullator. Zbresin çmimet e naftës për 2.50 denarë

313

Në mesnatë pritet lirimi i çmimeve të derivateve të naftës, gjegjësisht EUROSUPER-95 dhe EUROSUPER-98 do të lirohen për 1.50 denarë. EUROSUPER-95 do të shitet për 61.50 denarë, ndërsa EUROSUPER-98 do të shitet për 63.50 denarë.

Çmimi i EURODISEL do të zvogëlohet për 2.50 denarë, çmimi për një litër do të jetë 58.50 denarë.

Advertisement