Borë në Kodrën e Diellit

160
Foto të freskëta nga Kodra e Diellit!

Me rënien e temperaturave të përgjithshme, kanë ndryshuar temperaturat edhe në lartësitë e mëdha.

Sot në llogarinë e instagramit “Konak Popova Shapka” ka postuar foto ku bora ka mbuluar Kodrën e Diellit – Popova Shapkën.

Bora ka kaluar 10 cm dhe është në rritje e sipër!

Advertisement