Borë në Malësinë e Sharrit në Tetovë dhe në shumë vise malore

Sot në Maqedoni, që në orët e hershme të mëngjesit, ka filluar të bjerë bora e parë në viset malore. Gjithashtu bora ka mbuluar Malësinë e Sharit në Tetovë

Temperaturat minimale do të lëvizin ndërmjet 4-7 gradë Celsius, kurse maksimalet e ditës parashihet të lëvizin nga  8-14 gradë Celsius.

Shkruaj koment
Shpërndaje