Braho: PD, kope politike e degjeneruar. Berisha kryebixhozçiu

183

Deputeti socialist Spartak Braho në seancën e sotme parlamentare tha se me ligjin kundër lojërave  maxhoranca parandalon piramidat e 1997.

“Maxhoranca parandalon katrahurën ekonomiko financiare e ngjashme me   piramidat e viteve 1996- 1997. Jo vetëm sot vendimi i kuvendit por dhe më pas zbatimi i tij njëkohësisht dhe dita e sotme është ditë historike , arritje suksesi në qeverisjen e maxhorancës socialiste”

Ai tha se kështu preken interesa të mëdha financiare të mafias kjo është dhe arsyeja që  deputetët kanë pasur presion të madh.

“Është vënë në dukje se ka pasur presion të madh për tiu kundërvënë për eliminimin e lojrave të bixhozit. Kjo pritej sa kohë që duke eliminuar bixhozin e lojrave të fatit, preken rëndë interesat e mëdha financiare të mafias që ushtrojnë për shumë vite këtë aktivitet, të grupimeve dhe individëve të caktuar që kanë fituar dhe fitojnë miliona nga ky lloj biznesi vesi, i ngjashëm me biznesin e prostitucionit.”

Advertisement