Si do ti ndryshojë koronavirusi marrëdhëniet njerëzore

Si do ti ndryshojë koronavirusi marrëdhëniet njerëzore Hulumtimet dhe studimet e deritanishme sugjerojnë se rreziqet e pandemisë së koronavirusit me shumë gjasa nuk do të...

Një plan apo një ide për ekonominë

Një plan apo një ide për ekonominë Ali Maksuti Në çdo paraqitje të krizave ekonomike apo financiare në botë kanë prodhuar ideolog të ekonomisë për...

Koment: Përralla për shpërbërjen e BE-së prej krizës së Coronës

Koment: Përralla për shpërbërjen e BE-së prej krizës së Coronës Për shkak të pandemisë dhe mungesës së solidaritetit BE-ja gjendet në një krizë të vërtetë...

Copëtimi si faturë e një politike indiferente

Shkruan: Latif Mustafa  Diskutimi rreth historisë dhe historiografisë shqiptare duket qartë të jetë ndër temat më galvanizuese në opinionin publik shqiptar. Një gjë e tillë...

Follow us

0FansLike
0FollowersFollow
17,700SubscribersSubscribe

Latest news