31.6 C
Skopje
Sunday, August 25, 2019
Vendi per Reklame

Lexo dhe:

Nëna është njeri

Nga depoja e nëndheshme e kujtimeve të mijaklith,nëna është njeri!nëse nënën ma godetzotërotenjë ditë kam për të t'vrarë me poezithekem,me femijët e lagjes smund...

Në Maqedonin e Veriut, gjimnazistët dhe studentët i respektojnë vlerat fetare të religjionit tjetër

Pothuaj 72 për qind nga nxënësit e shkollave të mesme dhe studentët nga Shkupi pajtohen se mirëqenia e një shoqërie varet nga...

Zaevi përmend edhe Imer Selmanin si kandidat konsesnual

Kryeministri Zaev para mbledhjes së kongresit partiak, në të cilin do të duhet të zgjedhet kandidati për kryetar shteti, ka deklaruar se...

Liga Premier kthehet për të sunduar mbi Evropën

Në dhjetë vitet e fundit, klubet e Ligës Premier kanë qenë vetëm ura për të shkuar drejt finaleve në Ligën e Kampionëve.

Qeveria përkrah 11 mediume të shkruara

Ministri pa resor Robert Popovski publikoi mediumet e shkruara të cilat kanë përfituar fonde nga programi mbështetës për shtypjen dhe shpërndarjen...