31.6 C
Skopje
Sunday, August 25, 2019
Vendi per Reklame

Lexo dhe:

BDI-ja harron kandidatin konsensual, tani kërkon kandidat të përbashkët me partitë tjera shqiptare

Kryesia e BDI-së në mënyrë unanime ka vendosur që të nxjerrin kandidatin e tyre për zgjedhjet presidenciale, ka deklaruar zv. kryeministri...

Milaim Zeka e akuzon Nismën për punësime, Jakup Krasniqi e quan matrapaz

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj e ka mbajtur premtimin për të punësuar nga një anëtar nga secila familje. Por vendet e punës ia ka...

Liberalizimi i energjisë elektrike në Maqedoni

Pas disa zvarritjeve që u bënë  këtë vit fillon liberalizimi i tregut të energjisë elektrike për familjet dhe kompanitë e vogla. Kjo do...

SHBA mund ta tërheq bazën e Bondstilit nga Kosova

Refuzimi i kryeministrit Ramush Haradinaj për ta dëgjuar këshillën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, për pezullimin e taksës, ka sjellur së...

Konkluzionet e myftinive të Maqedonisë rreth ngjarjeve të mbrëmshme

Në Mbledhjen e Jashtëzakonshme të Rijasetit në Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup, mbajtur më 23 prill 2019, në praninë e të...