11.9 C
Skopje
Thursday, April 25, 2019
Vendi per Reklame

Nuk ka postime për tu shfaqur

Lexo dhe:

Reagon azilanti Gruevski: Deputetët duhet të reflektojnë në interes të popullit

Ish kryeministri Gruevski ka porositur deputetët e pozitës nëpërmjet një postimi në Facebook, se në këtë natë nuk ka gjumë. Kjo...

Çereku i maqedonasve nuk kanë lexuar asnjë libër në 2018

Nga 690 të anketuar, 170 persona kanë lexuar vetëm një libër, 160 kanë lexuar dy libra, 130 persona kanë lexuar tre libra, ndërsa 130...

Efekti Trump, bie papunësia në Amerikë në nivel më të ulët në 50 vitet...

Kompanitë amerikane hapën 271.000 vende pune në dhjetor, dukshëm më të larta se pritjet, sipas të dhënave të sotme nga agjencia private...

Ligji për gjuhët me fusnotë

Ligji për përdorimin e gjuhëve, në Gazetën Zyrtare u botua me fusnotë për Kryetarin Gjorge Ivanov. Fusnota sqaron pse ligji është publikuar pa nënshkrimin...

Zaevi: Shqiptarët do na mbështesin sepse votën e tyre nuk e hedhin në kosh

Kryeministri Zoran Zaev pret mbështetje edhe më të madhe të shqiptarëve se ajo e viti 2016. Sipas tij qytetarët janë të vetëdijesuar...