32.9 C
Skopje
Sunday, August 25, 2019
Vendi per Reklame

Kompania e njohur paguan ‘gabimisht’ punonjësit

Kompania sigurimit AXA në Zvicër ka paguar 4,300 punonjës gabimisht duke iu dyfishuar pagat e tyre normale të dhjetorit. Gjithçka ndodhi në një surprizë të Krishtlindjes, duke lumturuar kështu punonjësit, lumturi e cila u rrëzua shpejt kur ata mësuan se nuk do t’u lejohej ti...

Lexo dhe:

Milovan Drecun: Shqipëria e Madhe po krijohet

Kreu i komisionit parlamentar të Serbisë për Kosovën, Milovan Drecun thotë se krijimi i Shqipërisë së Madhe është një proces i pakthyeshëm.

RIDEA: 30% e qytetarëve mbështesin shkëmbimin e territoreve

Në fillim të kësaj konference, ku po marrin pjesë, veç tjerësh, krerë institucionalë dhe liderë të partive politike, u prezantua sondazhi që i jep...

Ilir Hajra: Protagonisti i shprehjes ‘A ban me fol’, Zot na ruaj nga njerëzit...

Protagonisti i shprehjes së famshme ‘A ban me fol’ ka reaguar ndaj rep-artistes, Tayna, e cila ditë më parë paralajmëroi se në...

Vazhdojnë përplasjet brenda BDI-së, Lika: Nuk jam informuar për shuarjen e Sekretariatit

Vazhdojnë përplasjet brenda BDI-së. Përplasje që kanë ardhur si pasoj e transformimit të Sekretariatit për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit në...

Premtimi për ligjin e ri për përmbaruesit u harua, ata vazhdojnë të “rrjepin”...

Ligji i ri për përmbarim nuk është retroaktiv, edhe pse pushteti këtë e paralajmëronte dhe premtonte. OJQ-të ankohen se përmbaruesit i kanë...