24.5 C
Skopje
Saturday, August 17, 2019
Vendi per Reklame

Nuk ka postime për tu shfaqur

Lexo dhe:

Kosova nuk ka të ndalur, medaljen e dytë të artë në Tbilisi

Xhudistja kosovare Loriana Kuka ka arritur të fitojë medaljen e dytë të artë për vendin e saj në Tbilisi. Kuka e cila...

Haradinaj: Përfundimisht kemi dakordim për Platformën e Dialogut

“Tani procedurat e tjera janë një konfirmim nga vet Delegacioni Shtetëror në mënyrë që e njëjta të mund t’i kalojë Parlamentit”.

110 kosovarë kthehen nga Siria në Kosovë

110 persona qytetarë të Kosovës, të cilët ishin në zonat e konfliktit në Siri u kthyen në Kosovë. Kthimi i tyre u...

Sot vendoset tabela me emrin e ri të shtetit në kalimin kufitar “Bogorodica”

Në kalimin kufitar “Bogorodica” në Gjevgjeli sot do të vendoset tabela e me emrin e ri kushtetues të shtetit.

Me papunësia prej 20.8 për qind, larg normave evropiane

Një rënie e lehtë e papunësisë me 0.3% në tremujorin e tretë sipas të dhënave të Entit Statistikorë të Maqedonisë. Me një të papunësisë...