31.6 C
Skopje
Sunday, August 25, 2019
Vendi per Reklame

Nuk ka postime për tu shfaqur

Lexo dhe:

Mund të ketë marrëveshje me Serbinë, por pa korrigjim të kufijve

“Një marrëveshje përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë është e mundur të ndodh këtë vit, por duke mos përfshirë ndryshimin e kufijve”, ka...

Ëndërrimtari

Besohet se ndërtimi i personalitetit të një njeriu fillon që në fëmijërinë e tij. Në mënyrën se si edukohet...

Pas reagimeve për nepotizëm, dorëhiqet nëna e deputetit

Nëna e deputetit të LSDM-së, Konsadin Konstadinov do të jep dorëheqje nga posti i saj në Regjistrin Qendror në...

Revolucioni dixhital dhe pasojat për vendet në zhvillim

Zhvillimet dixhitale kanë mbyllur biznese në mbarë ekonominë globale, që nga muzika dhe deri tek manifaktura. Po ndryshon mënyra se si bëhet tregtia, si...

Xhevat Ademi: Nuk do të pranohen amandamentet e opozitës! 

BDI-ja paralajmëron se amendamentet e opozitës shqiptare nuk do të pranohen nga arkivat e Kuvendit. Deputeti i integristevë, Xhevat Ademi në emisionin “Rruga drejtë…”...