21.6 C
Skopje
Monday, March 25, 2019
Vendi per Reklame

Lexo dhe:

Fatura e BREXIT: Ja sa është dëmi deri tani! – Studimi i “Bloomberg”

Vota e britanikëve për daljen nga Bashkimi Europian e ka tashmë një faturë të dëmeve, pavarësisht se si mund të vijojë procesi...

Siria, 8 vite luftë 370,000 të vdekur; 21,000 fëmijë dhe 13,000 gra!

Pas tetë viteve luftë në Siri, bilanci i humbjeve njerëzore llogaritet të jetë 370,000 njerëz kanë vdekur përfshirë këtu 112,000 civilë. Observatori...

Shërbimi sekret turk – MIT në kërkim të rrjetit terrorist të Brenton Tarrant-it

Pas sulmeve terroriste në xhamitë në Christchurch të Zelandës së Re, nga terroristi famëkeq Brenton Tarrant, shërbimi sekret turk ka nisur një...

“Europa po zhduket nën dallgët e populizmit”, Ismail Kadare dhe intelektualë të shumtë botërorë

“Vlerat intelektuale në Europë po përballen me një sfidë që nuk është parë që nga vitet 1930”, thonë disa nga intelektualët më...

Për dy ditë me radhë çmimi i naftës dhe vlera e dollarit po bien!

Vlera e dollarit për dy ditë me radhë po përjeton një rënie në raport me gjashtë monedhat kryesore botërore, gjë që bën që edhe...