Distria Krasniqi xhudistja kosovare fiton sërben

Distria fiton me ippon dhe nuk iu desh as dy minuta që serben ta hedh në tokë. Distria fiton em ippon, është në gjysmëfinalen e madhe.

183

Distia Krasniqi shqiptarja e Kosoves e fiton ne dyluftim serben Andrea Stojadinov e cila përjetoi fiasko, një humbje të rëndë nga heroina e Kosovës.

Distria fiton me ippon dhe nuk iu desh as dy minuta që serben ta hedh në tokë. Distria fiton em ippon, është në gjysmëfinalen e madhe.

Distria Krasniqi (-48 kg) pa ndonjë vështirësi kualifikohet në rrethin e tretë të Grand Prix, që po zhvillohet në Antalya të Turqisë. Xhudistja e kombëtares së Kosovës me ippon e mposhti turken Gulkader Senturk.Distria synon të futet në zonën e medaljeve, e cila kërkon të artën!Një krenari për të gjithë shqiptarët.Duhet theksuar se rrethin e parë e kaloi pa luftë.

Advertisement