Dy shtetas nga Maqedonia kanë humbur jetën në aksident në Sërbi

184

Dy shtetas nga Maqedonia kanë humbur jetën sot gjatë  aksidenti zinxhiror në autostradën Nish-Beograd. Edhe Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë. “Kemi një konfirmim telefonik nga policia në Jagodinë se për fat të keq dy qytetarë maqedonas janë vrarë në aksidentin e trafikut. Siç është edhe procedura e zakonshme, ne nuk i komunikojmë emrat e të vdekurve, vetëm se konfirmojmë çfarë ka ndodhur”, ka njoftuar MPJ. Burim Dalipi 37 vjeç dhe Lulzim Rexhepi 36 vjeç, që të dy nga Kërçova.

Advertisement