Esra Salihi e LSDM-së i përgjigjet Anita Latifit: LSDM fiton në rrethin e parë në Haraçinë ju pëlqeu ose jo

Esra Salihi anëtare e LSDM-së iu është përgjigjur gazetares Anita Latifi e cila kohëve të fundit po shpreh haptas simpatitë e saja për Aleancën për shqiptarët, transmeton Telegrafi.mk

Salihi i shkruan se nuk është me rëndësi se me kë është Anita, por e rëndësishme është se në Haraçinë në raundin e parë fiton LSDM-ja:

Nuk është e rëndësishme se me kënd jeni ju Anita Latifi por e rëndësishme është se me kënd janë Haraçinasit dhe për fat të keq të disave që nuk janë një numër i madh në Haraçinë do të fitojë LSDM me kandidaten Milikije Halimin dhe atë në rrethin e parë zgjedhor.😉

Haraçinasit nuk do të votojnë asnjëher njerëz të korruptuar që ju dhe një pakic i përkrahni !! Mbetëshi me të mira.

#LSDM#MilikijeHalimi19✊/Telegrafi.mk/

Shkruaj koment
Shpërndaje