Filmi më i shikuar në historin e Netflixit!?

185

Filmi i drejtuar nga Susanne Bier, “Bird Box” me Sandra Bullock ka bërë për vete shumë shikues në mbarë botën.

“Bird Box” me Sandra Bullock  në dispozicion tw Netflix për shtatë ditë wshtw shikuar mbi 45 milionë herë, më së shumti në historinë e kësaj platforme filmike.

Sipas skenarit të Eric Heisser, i shkruar sipas romanit të Josh Malerman, filmi u drejtua nga Susanne Bier.

Historia ndjek kaosin e përgjithshëm që u ngrit në Tokë, pasi qeniet e padukshme mbërritën, të cilat, nëse i shikoni ato, i detyrojnë ata të bien. Mënyra e vetme për të shpëtuar është syri-magjik” dhe përgjimi në errësirë, e cila është një sfidë e vërtetë për Malorie Hayes e sjell nga Sandra Bullock. Në film u shfaqën edhe Sarah Paulson, John Malkovich, Trevante Rodos dhe Danielle Macdonald.

Advertisement