Fotot e mrekullueshme që tregojnë fuqinë e natyrës

138

Është e mrekullueshme se si natyra krijon efekte, vende dhe fenomene nga më të çuditshmet.

Cunami, dallgë, vullkan, pemë me forma të çuditshme etj i gjeni në galerinë e mëposhtme.

Advertisement