Gjorçev konfirmoi zyrtarisht se do të kandidojë për Kryetar shtetit nga radhët e VMRO-DPMNE-së

Ai shkurtimisht tha se do të përgjigjet në shpalljen publike të publikuar nga VMRO-DPMNE dhe beson se përvoja dhe njohuritë që ai ka do të bëj kandidat serioz.

154

Për MKD.mk ai shkurtimisht tha se do të përgjigjet në shpalljen publike të publikuar nga  VMRO-DPMNE dhe beson se përvoja dhe njohuritë që ai ka do të bëj kandidat serioz. Megjithatë, në pyetjen nëse ai ka mbështetjen e partisë, Gjorçev thotë: “Ka kohë, do të shohim deri 16 shkurt”. Me më shumë informata kanë njoftuar se do të shpallë në një konferencë për shtyp sot.

Shpallja publike në partinë më të madhe opozitare zgjat deri në fund të muajit, kështu që është ende e panjohur nëse Gjorçev do të jetë i vetmi kandidat i preferuar për pasardhës të Ivanov.  Jozyrtarisht, vetëm një kandidat ka aplikuar deri më tani për shpalljen.

Advertisement