Grupi islandez nxjer flamurin palestinez gjatë Eurovizionit në Izrael

Por ajo që bëri bujë gjatë votimeve është vota e publikut izraelit në sallë, që i dhuruan Gjermanisë vetëm zero pikë

108

Në edicionin e 64 të Eurovizionit fitues është Hollanda, kurse Maqedonia e Veriut me votat e telefonatave arriti të rënditet e dyta, shkruan foldrejt.com. Një sukses i madh për një shtet të vogël si Maqedonia e Veriut.

Por ajo që bëri bujë gjatë votimeve është vota e publikut izraelit në sallë, që i dhuruan Gjermanisë vetëm zero pikë, si dhe kundërpërgjigjja e grupit Islandes që edhepse mori shumë pikë nga publiku gjatë kohës së pikëve nxori flamurin palestinez në mes të sallës nga Tel Avivi./Foldrejt.com

Advertisement