Harroni Viber dhe What`s Up, ky aplikacion ju jep para nëse e përdorni?!

Është krijuar një aplikacion i ri,Wow App i cili është i ngjashëm si What`s Up dhe Viberi vetëm se me një dallim se ky aplikacion ju jep para.

Aplikacioni Wow App është duke u shpërndarë shumë në rrjetet sociale dhe është duke pasur jehonë në popullatë e sidomos tek popullata shqiptare.

Regjistrohuni në këtë link: https://www.wowapp.com/w/ekonomisti2006/Hamdi-Nuhiju?from=user&timestamp=1511875070&withAvatar=yes&lang=en&share=social

Shkruaj koment
Shpërndaje