JERICHO me klip të ri “Ëndërr e Prerë” (VIDEO)

179

Grupi i mirënjohur shqiptar, Jericho, ka publikuar videoklipin e tyre më të ri në YouTube me titull “Ëndërr e Prerë”. Titulli origjinal nga poezia e Dritero Agollit “Ëndërr e Prerë”. Muzika dhe teksti ngs Petrit Çarkaxhiu. Orkestrimi i harqeve dhe korit është bërë nga Trimor Dhomi. Videoklipi është realizuar nga MOTIONAL me regji të Genc Halimit, ndërsa kamera dhe editimi është bërë nga Miran Behluli.

JERICHO – Ëndërr e Prerë
Advertisement