Junker përsëri boom në rrjetet sociale (Video)

505

Presidenti i komisionit Evropian Zhan Klod Junker sërish është bërë temë aktuale në rrjetet sociale dhe përsëri për diçka që nuk ka të bëj me funksionin e tij.

Në pres konferencë ku ishte i pranishëm edhe presidenti i Afrikës Jugore Shiril Ramafos, Junkeri ka mbajtur këpucë që dallojnë njëra nga tjetra.

Në ndër kohë një asistente e tij e ka informuar Junkerin për këtë gjë, pastaj ai me hapa të ngadalë ka lëshuar konferencën

Advertisement

Spekulohet se Junker ka pirë  “ca gota më tepër”, mirëpo një  gj e tillë nuk është konfirmuar nga njerëz të afërt me të.

Ju përkujtojmë se verën e kaluar gjatë samitit të NATO-së në Bruksel, Junker në një gjende të alkoolizuar gati sa nuk rrëshqiti tek liderët tjerë, të cilët i ndihmuan ta mbajnë baraspeshën gjatë zbritjes nga bina.