Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoninë e Veriut, Artan Grubi, thotë për emisionin Ballkan se data e fundit e kompromisit për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, duhet të jetë 5 korriku.

“Data optimale dhe kompromisi i fundit i logjikshëm mund të jetë 5 korriku për mbajtjen e këtyre zgjedhjeve.

E diela e parë e korrikut sepse vlerësojmë që komuniteti ndërkombëtar, vendet fqinje, kanë nevojë për një partner me kredibilitet dhe përgjegjësi në Shkup, i cili do të mund të marrë vendime dhe jo një qeveri teknike, e cila ka një mandat të kufizuar dhe nuk mund të vendosë dot”, u shpreh ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here