Mickovski dhe VMRO – DPMNE nuk kanë nevojë për votat qytetarëve shqiptarë

126

Kryetari i VMRO – DPMNE së sot pas takimit me Ministrin e punëve të jashtme të Republikës Çeke Tomas Petriçek, shfrytëzoji rasti të bën thirje qytetarve të mbështesin kandidaturen e Gordana Siljanovskës. Por në thirjen e tij aj nuk përmendi se ka nevojë për votat e qytetarëve shqiptarë, por se të tjerët janë të mirseardhur.

Në postimin e tij ne rrjetin social facebook ai do të shkruan : Unë shfrytëzoj këtë mundësi për të ftuar qytetarët e Republikës së Maqedonisë, maqedonasit, serbët, boshnjakët, turqit, romët, vllehët dhe të gjithë të tjerët që të bashkohen me ne dhe të qëndrojnë me ne në 21 prill, për të shkuar në votime masive dhe për të mbështetur kandidati i Koalicionit “Për Maqedoni më të mirë”, profesor Gordana Siljanovska Davkova.

Advertisement