Moti gjatë ditëve në vijim

Meteorologët paralajmërojnë ndryshim të motit që do të sjellin reshje të shiut dhe ulje të temperaturave në ditët e ardhshme

128

Meteorologët paralajmërojnë ndryshim të motit që do të sjellin reshje të shiut dhe ulje të temperaturave në ditët e ardhshme.

Nesër temperatura minimale do të lëviz prej 2 deri 5 gradë celsius, të mërkurën nga dy deri tetë gradë celsius, të enjten nga një deri deri 7 gradë celsius, e premtja nga dy deri tetë gradë celsius, dhe ndërsa temperaturat gjatë fundjavës pritet të jenë nga 4 deri 10 gradë celsius.

Temperatura ditore gjatë ditë së nesërme do të jetë nga 13 deri 23 gradë celsius, të mërkurën nga 11 deri 18 gradë, të enjten nga 12 deri 18, të premten nga 12 deri 19 dhe fundjava nga 16 deri 22 gradë celsius.

Advertisement