Moti në vend në ditët në vijim

Gjatë ditës së nesërme do të fryjë erë jugore që në pjesën perëndimore të vendit do të arrijë deri 80 kilometra në orë. Gjatë pasdites, do të rriten vranësirat ndërsa në pjesën perëndimore do të ketë reshje të shiut.

165
Shkupi

Gjatë ditës së nesërme do të fryjë erë jugore që në pjesën perëndimore të vendit do të arrijë deri 80 kilometra në orë. Gjatë pasdites, do të rriten vranësirat ndërsa në pjesën perëndimore do të ketë reshje të shiut.

Gjatë natës reshjet e shiut do të zgjerohen nëpër gjithë vendin ndërsa në pjesët perëndimore dhe veriore në vendet më të larta do të ketë reshje të dëborës.

Moti i ftohtë do të jetë të mërkurën kur temperaturat minimale do të ulen nën zeron dhe në disa vende pritet të ulen deri -10 gradë celsius, ndërsa ato maksimale do të jenë në intervalin nga -4 deri 4 gradë celsius.
Advertisement