Muhamed Zekiri: Ku e ke kiblen o Bujar Osmani?!

225

“Ky zedhenesi i rezilit Sulejman Rexhepi huxhum te hapen xhamit njeher, tash huxhum besimtaret mos te shkojne xhami… ccc
Ka e ke kiblen o Bujar Osmani???” – shkruan Muhamed Zekiri nënkryetar i LSDM.

Ky reagim i Zekirit vjen pasi sot, Bujar Osmani, Zëvendëskryeministër dhe koordinatori kryesor i shtabeve të krizës për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, në prag të hapjes së paralajmëruar të xhamive prej nesër, inkurajoi besimtarët që të mos shkojnë në xhami deri sa të jetë stabilizuar gjendja me virusin Kovid-19.