Kryetari i Degës së Nismës Socialdemokrate në Gjakovë, Fazli Hoxha, ka mbajtur takim me strukturat e partisë në këtë qytet, ku diskutimi i këtij takimi ishte mobilizimi për zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit.

Të pranishëm në këtë takim me strukturat e degës së Gjakovës ishin edhe ish-deputeti, njëherësh anëtar i kryesisë, Haxhi Shala dhe kolegë tjerë të kryesisë në qendër, Gezon Berisha, Çerkin Dukolli, Ragip Shala.

Sipas një komunikate, në këtë takim u konfirmua nga të gjitha strukturat e Nismës në Gjakovë se janë bërë të gjitha përgatitjet që Nisma Socialdemokrate në këto zgjedhje të arrijë fitore me kandidatin për kryeministër, liderin Fatmir Limaj.

Ish-deputeti Haxhi Shala ka kërkuar mobilizim të strukturave të Nismës në Gjakovë për zgjedhjet e 6 tetorit, në mënyrë që Nisma të dalë e suksesshme.

Gjithashtu u tha se 6 tetori do të jetë kthesë e shpresës për qytetarët e Kosovës, pasi Nisma ofron program të qartë politik, ekonomik dhe social.

Kryetari i Degës së Nismës Socialdemokrate në Gjakovë, Fazli Hoxha, ka theksuar se si asnjë herë më parë Nisma Socialdemokrate me liderin e saj Fatmir Limaj po hynë fuqishëm e konsoliduar dhe e mobilizuar jo vetëm në Gjakovë por në të gjitha komunat për fitoren e madhe me partnerët e saj AKR-në dhe PD-në.

“Kohëve të fundit në degën e Nismës Socialdemokrate në Gjakovë ka pasur ardhje të kuadrove të ndryshme që kanë shprehur dëshirën që angazhimin e tyre politik ta bëjnë te Nisma, duke e konsideruar si forcë politike e cila u jep hapësirë dhe angazhim për punë në zhvillimin e shtetit”, ka thënë Hoxha.

Ai ka shtuar se Dega e Nismës Socialdemokrate në Gjakovë ka unitet të plotë në zhvillimin dhe rritjen e partisë.

“Vetëm kështu të bashkuar mund të arrijmë fitore. Më 6 tetor qytetarët e Gjakovës dhe mbarë Kosovës duhet të mbështetin vizionin tonë socialdemokrat”, ka thënë Hoxha.