Qeveria mori vendim të heqë orën policore duke filluar prej nesër, më datën 27 05 2020. Kafiterit dhe restorantet hapen nga 28.05.2020, por ditëve ne vijim do te caktohen edhe protokollet përkatëse. Ndërsa për kufijtë qeveria nuk ka diskutuar fare sot.
Vendimet e Qeverisë:
Qeveria sot vendosi për ndërprerje të plotë të Vendimit për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes në teritorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut!
Vendimi hynë në fuqi nga data 27.05.2020
Gjithashtu Qeveria sot mori vendim për rifillimin me punë të objekteve hotelierike në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe vendosjen e protokolleve të duhura për punën e tyre.
Vendimi hynë në fuqi nga data 28.05.2020
Qeveria angazhoi ministrinë e shëndetësisë që të pregatitë protokolle adekuate të qarta dhe precize për hapjen e kufijve ndërshtetëror nga data 1 qershor 2020!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here