Papa Francis viziton Dubain!

147

Papa Francis  pritet që në shkurt të vitit të ardhshëm të vizitojë Emiratet e Bashkuara. Sipas një postimi të mbretit të EBA-së në twitter, Sheih Muhammed paralajmëron ardhjen e Papës me ç’rast shpreheet se lidhjet tona do të forcohen që përmes shtimit të dialogut ndërfetar do të na ndihmoj të krijojmë dhe mbajmë paqen në botë.

Advertisement