Pendarovski starton me “kampanjën” për zgjedhjet presidenciale

Kandidati për kryetarë shteti nga koalicioni qeveritarë Stevo Pendarovski e filloj kampanjën e tij nga Qyteti i Velesit

125

Kandidati për kryetarë shteti nga koalicioni qeveritarë Stevo Pendarovski e filloj kampanjën e tij nga Qyteti i Velesit.

Ai kampanjën e tij e filloj me premtimin se anatrsimin e vendit ne NATO priten investime të vijnë nëvend. Ai potencoi se vendet që antarsohen ne NATO për gjashtë muaj arrinë performanca të shkëlqyera ekonomike dhe se te ata fillon zhvillimi ekonomik.

“Çdo vend gjashtë muaj pas hyrjes në NATO përjetoi një zhvillim të shpejtë ekonomik. Kjo do të ndodhë me ne shumë shpejt. Le të mos lejojmë që ata të na ndalojnë në rrugën që zgjodhëm!.

Advertisement