Shtrenjtohen derivatet e naftës në Maqedoninë e Veriut

Pas një serie të reduktimeve në çmimin e derivateve të naftës në tregjet botërore çmimi i naftës fillon përsëri të rritet, gjegjësisht në 70.422 dollarë për barel dhe kjo ka ndikuar në rritjen e çmimit të derivateve të naftës në Maqedoni.

176

Pas një serie të reduktimeve në çmimin e derivateve të naftës në tregjet botërore çmimi i naftës fillon përsëri të rritet, gjegjësisht në 70.422 dollarë për barel dhe kjo ka ndikuar në rritjen e çmimit të derivateve të naftës në Maqedoni.

Çmimi i Eurosuper 95 do të rritet për 3 dhe do të shitet për 71.5 denarë, ndërsa për 2.5 denarë do të rritet çmimi i Eurosuper 98, gjegjësisht do të shitet për 73 denarë për litër.

Çmimi i Eurodizel do të rritet për 1.5 denarë dhe do të shitet për 62.5 denarë për litër, ndërsa mazuti do të shtrejtohet në 34.45 denarë./Telegrafi.mk/

Advertisement