Sot 35 vjet nga Lojrat Olimpike në Sarajevë

112
Lojrat Olimpike në Sarajevë

Sot është 35 vjetori i Lojrave Olimpike të organizuara në ish – Jugosllavi, kryesisht në Sarajevë.

Në foton më poshtë mund të shihni se si Jugosllovenët i uronin Josip Broz Titos ditëlindjen mu në këtë ditë.

Përndryshe, Jugosllavia ka qenë federatë e përbërë nga 5 republika dhe dy krahina.

Urime Viti i Ri, Sarajevo 1984
Advertisement