Tabela Republika e Maqedonisë së Veriut u vendos në Jug

194

Tabela ku është shkruar Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë është në vendkalimin kufitar në “Bogorodicë”, por ende nuk është vendosur.

Gjatë ditës së nesërme pritet të nis ndryshimi i emrit duke filluar nga vendkalimet kufitare, institucionet shtetërore dhe përfaqësitë diplomatike konsullore.

Advertisement