Talat Xhaferi në vizitë zyrtare në Republikën e Bullgarisë

Siç informojnë nga kabinetit i Kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë, Xhaferi në Bullgari do të qëndroj gjatë seancë plenare të Kuvendit të Bullgarisë, ku do të ratifikohet Protokolli për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë në NATO.

151
Talat Xhaferi, Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë. Photo: MIA

Pas vizitës zyrtare në R. e Shqipërisë, Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, sot dhe nesër do qëndroj në vizitë pune në Republikën e Bullgarisë. Ai do të merr pjesë në seancën plenare të Kuvendit të Bullgarisë.

Siç informojnë nga kabinetit i Kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë, Xhaferi në Bullgari do të qëndroj gjatë seancë plenare të Kuvendit të Bullgarisë, ku do të ratifikohet Protokolli për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë në NATO.

Pas ratifikimit, kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi do të ketë takim të shkurtër me kryetaren e Kuvendit të Bullgarisë Cveta Karajançeva me të cilën bashkë do të japin deklarata për mediume.

Në kuadër të vizitës është parashikuar edhe takim me Zëvendëskryeministren dhe MPJ Ekaterina Zaharieva

Advertisement