Tom Hanks do të aktroj marangozin Xhepeti në filmin e ri ”Pinoku”

166

Fituesi i dy çmimeve Oskar Tom Hanks është duke negociuar për rolin e marangozit Xhepeti në versionin më të ri të “Pinoku”, transmeton “Variety”. Filmi është i bazuar sipas romanit të njohur “Aventurat e Pinokut” i vitit 1883 nga autori italian Karlo Kolodi.

Ky film i “Disney” do xhirohet nga regjisori Poll King, por akoma nuk është bëre ditur data e premierës. Në filmin e vitit 1940, Xhepiti krijon në kukull druri i quajtur Pinoku, të cilën do ta ngjall një zanë. Ajo i premton Pinokut se nëse do te jetë i guximshëm dhe i ndershëm, ai do të bëhet djalë i vërtetë.

”Pinoku” është njëri nga filmat të paralajmëruar të ”Disney”, siç janë ”Lion King”, ”Dambo”, ”Alladin” dhe ”Mulan”

Advertisement