Zemaj: LDK iu kthen shpresën dhe besimin se Kosova është shteti i tyre e jo i grupeve e klaneve

216

Në këtë kohë të zgjedhjeve partitë politike po shkojnë çdo derë e të çdo familje, kështu LDK për t’ia kthyer shpresen dhe besimin se Kosova është shteti i tyre e jo i grupeve e klaneve.

Ish-deputeti i LDK-së, Armend Zemaj, përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se LKD iu kthen shpresën dhe besimin se Kosova është shteti i tyre

Postimi në Facebook:

Në çdo dere e të çdo familje, për t’ia kthyer shpresen dhe besimin se Kosova është shteti i tyre e jo i grupeve e klaneve të cilet e kanë demtuar nga këto dy vite të qeverisjes.
#VjosaKryeministre
#Zemaj17