Zoran Zaev të mërkurën vizitojnë Edi Ramën

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov të mërkurën do të qëndrojnë për vizitë zyrtare në Republikën e Shqipërisë

122
POGRADEC, ALBANIA - DECEMBER 15: Albanian Prime Minister Edi Rama (R) and Macedonian Prime Minister Zoran Zaev (L) shake hands ahead of their joint press conference in Pogradec, Albania on December 15, 2017. (Photo by Dhorjela Cule/Anadolu Agency/Getty Images)

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov të mërkurën do të qëndrojnë për vizitë zyrtare në Republikën e Shqipërisë.

Në Tiranë ekipi qeveritar do të takohet me kryeministrin shqiptar Edi Rama dhe kreun e Parlamentit të Shqipërisë, Gramoz Ruçi.

Advertisement