Kryetari i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj është fotografuar sot bashkë me bashkëshorten e tij Ajolën dhe djalin e tyre Kajan duke shëtitur në Kodrat e Liqenit artificial.

I veshur sportiv Veliaj bashkë me bashkëshorten dhe djalin e tyre ka shijuar mbasditen ashtu siç duket edhe nga fotoja.

Duket se kryebashkiaku arrin të menaxhojë mjaft mirë kohën, duke dhënë përkushtimin e duhur edhe në familje.