Drejtori më i ri i inspektoratit për përdorimin e gjuhëve ka reaguar menjëherë pas paralajmërimit të ish kryeministrit Zoran Zaev se do të zvogëlohen pagat e punonjësve të administratës për disa muaj, pikërisht në periudhën kur qytetarët po përballen me frikën dhe kaosin e Koronavirusit.

Iseni ka shprehur revoltën e tij në Facebook, ku ka potencuar se solidarizohet me administratën dhe se nuk përkrah idenë e Zaev-it. Ja postimi i tij i plotë:
#PO funksionarëve por #JO edhe Administratorëve masat ekonomike !