Sot ëahtë ndarë nga jeta në mosh të re futbollisti i klubit futbolistik Shkëndija Albini 19 vjeçar

Klubi futbollistik Shkëndia u shpreh ngushllimet më të sinqerta familjes së Albinit, miqëve shokëve si dhe dashamirëve të futbollit.