Fantastike- kështu mund t’i cilësojmë këto vende të çuditshme e përrallore, të cilat nuk i keni menduar kurrë se mund të ekzistojnë vërtet.

Njihuni me pamje mahnitëse të 10 destinacioneve brilante, duke nisur nga Dalloli që ndodhet në Etiopi dhe deri te Rakotzbrücke në Gjermani.

Dallol – Etiopi
Fly Geyser – Nevada – SHBA
Thor’s Well – Oregon
Goblin Valley State Park – Utah – Shtetet e Bashkuara
Parku Kombëtar Lencois Maranhenses – Brazil
Huacachina – Peru
Plazhi i Kuq – Panjin – Kinë
Nyaung Ohak – Indein – Mianmar
Xhade Giant’s – Irlandë
Rakotzbrücke – Gjermani